Σχολή Κρέατος

 

ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΡΕΑΣ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ YVES MARIE LE BOURDONNEC.

O Yves - Marie Le Bourdonnec είναι ένας από τους κορυφαίους σύγχρονους Γάλλους κρεοπώλες. Λειτουργεί 5 κρεοπωλεία στο Παρίσι και ένα εστιατόριο μέσα στο Lafayette Gourmet. Θεωρείται ο πλέον επαναστάτης κρεοπώλης καθώς πρώτος μίλησε για την μη καταλληλότητα των γαλλικών φυλών (Limoυsin, Charolais κτλ) όταν πρόκειται για μπριζόλες. Θεωρείται πέραν των άλλων ειδικός στην ωρίμανση του κρέατος. Πληροφορίες για το Yves-Marie θα βρείτε στην ιστοσελίδα https://le-bourdonnec.com

 

  • Θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση από τα γαλλικά στα ελληνικά
  • Παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης
  • Η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη για αυτό το σεμινάριο και οι θέσεις λίγες. Κάντε άμεσα την κράτηση!

 

Τετάρτη 20/11  15:00-22:00  

Τόπος: Ξενοδοχείο Athens Zafolia, Λεωφ. Αλεξάνδρας 87-89

 

Κόστος
Γενική Είσοδος: 290€
Εγγραφές μέχρι 28/10: 230€
Μαθητές της σχολής μας: 190€
Για την εγγραφή-κράτηση θέσης απαιτείται κατάθεση τουλάχιστον του 50% ενώ το υπόλοιπο πρέπει να πληρωθεί μέχρι 2 μέρες πριν την ημερίδα
Η κατάθεση να γίνει στον λογαριασμό με την αιτιολογια Yves Επίθετο  (πχ Yves Παπαδοπουλος0
 
ΕΘνική Τράπεζα
Επώνυμο/Επωνυμία : ΜΠΑΤΣΟΛΑΚΗΣ
Όνομα: ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
Αριθμός λογαριασμού: 54220286113
IBAN Αρ. λογαριασμού : GR3201105420000054220286113​
 
 

Η θεματολογία της ημερίδας περιλαμβάνει:

  • Ορθές πρακτικές εκτροφής βοοειδών -κατάλληλες φυλές
  • Η τεχνολογία της ωρίμανσης
  • Σύγχρονη Γαλλική Κοπή σε βοοειδές
  • Προετοιμασία Βιτρίνας
  • Παρασκευές ( ταρταρ, ζαμπον κτλ) 
  • Το μέλλον του κρέατος

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Copyright © 2019 Σχολή Κρέατος. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.